Avainsanat

, , ,

Eipä sadekaan haittaisi, jos sitä suojaan pääsisi maailman kauneimman sateenvarjon alle! Johtuuko siitä, että Englannissa sataa kliseen mukaan aina, mutta joka tapauksessa brittiläisistä verkkokaupoista valinnanvaraa todellakin riittää. Niinkuin nämä:

Läpinäkyvä sopisi kaikkien asujen kanssa. Mutta minusta sateenvarjon viehätys on osin myös siinä, että sillä voi viehkosti peittää osan kasvoista – mutta tämän alle ei voi ainakaan piiloutua. Birdcage Umbrella, Simply Umbrellas -verkkopuodista.

Tämä pirteä polka dot -sateenvarjo olisi kätevä, se menee pieneen tilaan ja sitä paitsi soma. Umbrella Boutiquesta.

Tämä musta-fuksia Dahlia kävisi hienosti tyylikkään housupuvun kanssa virkanaisen päivän piristeeksi. Frank Usherin Dahlia, Simply Umbrellas.

Jean Paul Gaultierin kauniissa varjossa on korsettimainen nauhakoriste. Gaultier Bodice, Brolliesgaloresta.

…ja vielä tämä. Designer Chantal Thomass on tuttu paitsi alusvaatteistaan, myös monista muista designtuotteista – vaaleanpunaisesta pyykkikoneesta lähtien. Tämä on suloinen! Chantal Thomass Big Bow, Brolliesgalore.

Mitä tykkäätte mun löydöistä? Näitä osui kohdalle, kun etsin itselleni kivaa sateenvarjoa, mutta lopulta varmaan ostan jonkun halpahallin viiden euron rääpäisyn joka kestää yhden tuulisen päivän Helsingissä, se olisi aika tyypillistä :)

Kuvat: verkkokaupat

Takaisin ylös