Avainsanat

, , , ,

Eilen illalla piipahdin Sensations of New Luxury -illassa Bio Rexissä. Pukukoodi kävi seuraavasti: ”Luksukkaasti iltaan” ja tarjolla Gossetin (ihan kelpoa) shampanjaa pihistelemättä. Ja mitä illasta jäi päällimmäisenä mieleen? Ravintola Lasipalatsin keittiöpäällikön Petri Simosen suunnittelemat cocktail-palat! Ne olivat suussasulavan hyviä. Ja ehkä hyvänä kakkosena mieleen painui tulisen punainen turkki Anna-Liisa Tiluksen yllä näytöksessä.

Suomalaisten ”luksukas pukeutuminen” oli taas enemmänkin mallia ”smart casual”. Eli kaukana vielä ollaan todellisesta glamourista. Bio Rexin aula oli sekin hieman kalpea paikka nk. luksustapahtumalle, ja Vertun kännyköitä ja Ajattaren turkiksia kaupiteltiin juhlavieraille kuin Hartolan markkinoilla. ”Vain teille, vain tänä iltana, vain täällä. Ja muistakaa säilyttää tämä pieni kortti, jolla Vertun puhelimen oston yhteydessä saatte -15 % alennusta headsetin hinnasta.”

Nahkaverhoiltu Vertu Constellation Rococo -kännykkä olisi kyllä sopinut käsilaukkuuni, soma kuvio ja somat värit… Ja hinta: alkaen 5100 euroa. Eli ihan halpa, sillä esimerkiksi Signature Diamond -Vertut maksavat lähemmäs 50.000. Siis kipin kapin ostamaan :)

Kuvat: täältä ja täältä

Takaisin ylös
Mainokset