Avainsanat

Moni kenkä, vaate ja käsilaukku on ulkomaan tuliaisia itselleni. Vaikka moni yksityiskohta matkalta on jo unohtunut, muistan täsmällisen tarkkaan millaisesta kaupasta tavaran ostin, oliko muita värejä ja miten myyjä käyttäytyi. Tiedättekö mitä tarkoitan?

Löysin ullakolta yhdet kullanhohtoiset ballerinat, joita en edes muistanut omistavani. Sinne jäivät, kun en niitä kuitenkaan enää käytä. Niissä on silti sen verran muistoarvoa eräältä matkalta, että en raaski kenkiä poiskaan laittaa. Ja sitä paitsi niissä on upea solki :)

Ballerinojen jälkeen olen ostanut enemmänkin kultaisia kenkiä, ja vaikka WOAn kultapeeptoet vielä jäivät hankkimatta, niin onhan näitä oikeastaan omiksi tarpeiksi… (ks. postaukseni kultakorkkareista, täältä)

Nuo silkkipaperissa säilötyt ovat varsinaisesti tanssikenkäni, mutta kenties jossain yltiöbling-tilanteessa niitä voisi pitää muutenkin?

Kuvausrekvisiittaa makuuhuoneen nurkasta, peili ja sen kulmalla koristeena roikkuva verhotupsu!

Näissä jalkimoissa on ’kultaa ja muita seosmetalleja’: krakeloidut remmikorkkarit (Aleksi 13) ovat vihertävät, kiilakorkoballerinat (Warehouse) ovat pronssiin vivahtavat ja vaaleat, jo täysin loppuun kävellyt ballerinat (Halonen) ovat ns. sitruunakullan sävyiset.

Takaisin ylös
Mainokset