Avainsanat

Blogien vaikutusta ei käy kiistäminen! Kun naistenlehdessä kerrotaan vaate/meikkiuutuudesta, sama tuote on nähty muotiblogeissa jo monta viikkoa sitten. Ihanaisen Converting Vegetarians -blogin Heidi kirjoitti eilen blogissaan GT:n vyöstä, ja tuotteesta huumaantuneena kävin heti tänään ostamassa itselleni sellaisen (kuvassa).

Muutenkin. Blogit ja niiden kirjoittajat voivat olla voimakkaita mielipidevaikuttajia; aihe kiinnostaa itseäni sen verralti, että kirjoitan siitä joku kerta enemmän.

Neule: second hand (1,5 euroa!!)
Vyö: GT (10 e)
Hame: jostain ostettu…

Harmaat amerikanpastillit korvissa ovat tämänhetkiset lempparikoruni! Asuun kuuluivat myös harmaat kengät, mutta kuka nyt kenkiä sisällä pitäisi. Paitsi muotibloggarit tietenkin.

Vyötärövyön kummallisuuksia: vyö on niin lyhyt, että ei usko sen riittävän vyötärön ympäri ennen kuin kokeilee.  Ja tuossa kuvassa neuleen helma tekee näköjään vyön alle hassun ulokkeen.

Tässä vielä tyyliin sopiva tukka, joka iltpäivällä jo vähän pragaili niskasta.

Tänä iltana on pikkuinen optio päästä keilaamaan. Toivon mukaan suunnitelma onnistuu, sillä hohtokeilaus on kivaa ja edellisestä kerrasta on jo pitkä aika.

Takaisin ylös
Mainokset