Avainsanat

, ,

On meillä suomalaisilla bloggaajilla huonot oltavat: suomalainen laajakaistaverkosto on maailman paremmuusjärjestyksessä vasta sijalla 15.

Läppärikaunotar Ego Tulip.

Maailman nopeimmat laajakaistat ovat yllätys yllätys Japanissa, ja Euroopan best of the best on Ruotsi. Tämän suomikuvaa ikävästi haalistavan tosiasian paljastuttua viestintäministeri Suvi Lindén on luvannut parantaa nopeuksiamme lakimuutoksella.

Ego Tulip avattuna.

Meillä kotona laajakaistaa on 5 megan leveydeltä. En osaa kuvitella, miten esimerkiksi uusi Welhon 110 megabitin kaistanopeus muuttaisi elämääni paremmaksi. Sukkulointia blogilistalla valonnopeudella tai uutissivustojen selaamista niin nopeasti, ettei niitä oikeastaan ehdi edes lukea..? Ehkä vaan olen niin nainen että en ymmärrä.

Sony Vaio.

Niinkuin alkuasukaslapset, jotka ensi kertaa näkevät ilmalaivan, eivät katso siihen lainkaan koska eivät tiedä mikä se on. Se ei mahdu lasten käsityskykyyn. Minun ymmärrykseni ylittää ultranopeat laajakaistat, koska olen nykyiseeni täysin tyytyväinen. Tämä kaukaa haettu lennokas vertaus tuli Werner Herzogin elokuvasta Valkoinen timantti, joka näytettiin teeveen Dokumenttiprojektissa torstaiyönä – miten typerään aikaan! Niin kaunis ja sykähdyttävä dokkari!

Huomaa hieno kynäteline & tärkeimmät työvälineeni:
kynä + muistivihko. Työn lomassa ehtii aina myös tehdä juttuja, kuten lakata kynnet.

Laajakaistaan liittyvät uutistiedot välitti minulle tietoviikko.fi
Takaisin ylös
Mainokset