Avainsanat

,

Neljä ja puoli tähteä ansaitsee minulta melko harva elokuva, mutta eilen sellainen osui dvd-soittimeen. Uskallan suositella leffaa nyt myös teille! Jos mielenkiintoa yhtään riittää sota-historia-rakkaustarina-trilleri-akselille (siis aika laaja skaala), tässä sitä kaikkea riittää: Paul Verhoevenin Black Book oli iso yllättäjä monella tasolla.

Eikä vähiten siksi, että juonen käänteitä ei juuri osannut ennustaa. Pidin suuresti! Pääosan Ellisiä näytteli kaunis Carice Van Houten, joka innoitti myös pukeutumisessa! Pari muutakin leffaa on jo mielessä, joista haluan jossain vaiheessa tehdä oman päivän asu -versioni.

Ulos kuitenkin lähdin punahuivissa ja mustassa baskerissa, joka ei juuri näy koko kuvassa.

Paremmat kiharat täytyy tehdä ensi kerralla, nyt oli vähän kiire ja hiukset jäivät vain laineille. Enkä edes värjännyt hiuksiani vetyperoksidilla kuten elokuvan Ellis! Olisikohan sittenkin pitänyt…

Ja vielä päivän hyvä teko blogikuvien copyright-ongelmaan: otin kuvat dvd:stä omin kätösin omalla kamerallani, jotta ei tarvitse murehtia ”virallisten” kuvien luvattomasta käytöstä! Kätevä emäntä totta tosiaan.

Takaisin ylös
Mainokset