Avainsanat

, , ,

Jotain tapahtuu koko ajan ympärillä, vaikka välillä kuvittelen että kaikki pyörii vain sitä samaa vanhaa rataa. Helsinkiin on ehtinyt tulla monta uutta putiikkia, joissa en ole edes käynyt lähellä. Tänään tutustuin Minna Parikan putiikkiin Bulevardilla, oikein söpö!

Siinä se nyt on, Minna Parikan boutique kuin karkki.

Mietin, onko esimerkiksi Minna Parikan mielestä kivaa että hänen kenkiään tilataan nyt kilvan edullisesta verkkokaupasta Englannista asti, sen sijaan, että parikka-fanit tulisivat ostamaan popot Minnalta itseltään. Onhan Parikan liikettä tiettävästi jo kieli pitkällä tänne odotettu. …No tähän tietysti vaikuttaa hinta. Itsekin vertailen aina hintoja, joten älkääpä ottako tätä moitteena :)

Tuo brittiläinen verkkokauppa Coco Violet sai melkoisesti hyvää mainosta suomalaisten muotiblogien ansiosta (suurin nostattaja lie ollut Only Shallown postaus). Nyt verkkoputiikin sivuilla jo uutisoidaan: We have had a recent surge of online orders for the beautiful Minna Parikka shoes resulting in some styles becoming sold out!

En ollut käynyt uudessa My O My -liikkeessä. Enkä käynyt tänäänkään, sillä en löytänyt sitä! Paikka on kai jossain sisäpihalla. Siis jotain samaa sillä ainakin on kuin Milanon Corso Como 10:lla: olen käynyt Milanossa, mutten tiedä myöskään missä Milanon kuuluisa lifestylecorsocomokymppi sijaitsee.

Rehab Erottajalla.

Sen sijaan kävin 3 viikkoa sitten avatussa Rehab-liikkeessä, ja sepä olikin kiva uusi tuttavuus! Philipp Plein oli ennestään tuttu opulenteista huonekaluistaan, ja täällä myydään Pleinin vaatteita. Hauskaa. Sain sitäpaitsi myymälästä lähtiessäni tikkarin.

Jotain muutakin on puolisalaa minulta huomaamatta ehtinyt tapahtua: Helsingin Muotimessut yhdistetään ensi vuonna Muoti+Kauneus-messuihin. Uutinen on varmasti hyvä monellekin messuilla viime vuosina käyneelle :) Ja samaan aikaan toisaalla: Eerikinkadulla ainakin kuusi liiketilaa oli vaihtanut yrittäjää melko lyhyen ajan sisällä. Se on paljon.

Muotilehti ff magazine (finnfashion) lopetetaan. Hm, lopetettiin jo. Myös verkkosivut on näemmä koruttomasti suljettu. Ja samaan aikaan muotisaitti www.fashionfinland.com etsii edelleen uutta omistajaa = jatkajaa.

Niin, mitähän kaikkea muuta sitä tapahtuu tässä pienessä kaupungissa, sillä välin kun itse miettii uuden myssyn hankintaa ja vertailee kumisaappaiden hinta-laatusuhdetta…

Takaisin ylös
Mainokset