Avainsanat

Taas kerran yksi erinomainen vaikutus muotiblogien lueskelusta: omaan pukeutumiseen kiinnittää enemmän huomiota, ja matkalaukkuun malttaa pakata vaatteita vähän harkitummin. Aion lähteä nättinä reissuun!

Laukku ja huivi: Citymarket
Pusero: Vero Moda

Kävin tooosi pitkästä aikaa Cittarissa tekemässä viime hetken ostoksia, ja yllätyin: milloin markettiin on tullut myyntiin niin paljon kivannäköisiä laukkuja ja kenkiä? Löysin matkakassin, 10 e, ja huivin, 6 e.

Ekan kertaa laitoin tämän postauksen ajastukseen, toivon mukaan se putkahtaa blogieetteriin silloin kun pitää ja toivon mukaan itsekin olen nyt siellä missä pitää. Eli lentokoneessa matkalla Malesiaan!

Edellisen matkani muistot kiteytyvät yhteen sanaan: vatsatauti. (Miten kaunista. Yksityiskohtia ei sen enempää) Silloin tarkoitus oli juhlia matkan alkamista tuoreilla ostereilla jotka tuottivat minulle kahden päivän paaston, sillä bussimatka maan halki ja takaisin oli tiedossa ja kunnialla siitä myös suoriuduin. Tällä kertaa jätän osterit sikseen ja toivon parempaa onnea retkelleni.

Odotukseni:
1. Muutama hetki aikaa ostoksille.
2. Sticky rice with mango -jälkiruoka. Pliis, antakaa se minulle edes kerran!
3. Mahdollisuus päivänokosiin.
4. Aurinkovoiteelta kerrankin tarpeeksi suojaa. SK on tosin vain 25, toivottavasti se riittää.
5. Että kehoni olisi yön aikana yhtäkkiä alkanut sietää kuumuutta. Mutta eihän se kuitenkaan ole.

Mainokset