Avainsanat

Blogeissa usein puhutaan tyylistä, mutta vain pukeutumisessa. Minulle tyyli ulottuu kodin sisustukseen ja pidemmällekin, mutta tällä kertaa keskityn tähän koti-teemaan. Harmittavan moni vetoaa siihen, ettei ole varaa sisustaa kotia – yritän aina vakuuttaa ettei sisustaminen välttämättä vaadi suurta budjettia. Varsinkaan silloin, jos malttaa keräillä sisustuksen puuttuvia palasia pikku hiljaa. Ajan kanssa, kun ne oikeat osuvat kohdalle.
Tätä väitettä tukien esittelen nämä kotini parhaat sisustuslöydöt.

Prameileva verhotupsu, Ellos.

Luulin, että nämä isot ja muhkeat verhotupsut ovat tosi kalliita – kunnes löysin Ellokselta tämän. Olisiko tämä maksanut viime syksynä vajaan kympin? Sekin etsii vielä paikkaansa, mutta pukeutumispeilin kulmalla se toimii kivana rekvisiittana.

Samettiverho, Kodin 1.

Alennuslaarista vuosi sitten löysin kaksi täyspitkää punaista samettiverhoa. Toinen päätyi heti ikkunaan, ja toisesta tein työtuoliin uudet päälliset :) Kankaan poimut näkyvät todella kauniisti valossa, ja valmiit verhot sai vieläpä halvemmalla kuin metripalan kangaskaupasta. Nämä olivat puoleen hintaan, ehkä parikymppiä yhteensä?

Kultakehyksinen peili, Tarjoustalosta.

Pari-kolme vuotta sitten kultapeilibuumi oli kiivaimmillaan, ja sattumalta löysin tämän yksilön Tarjoustalosta, jossa olin todennäköisesti ostamassa jotain siivoustarvikkeita. Peili maksoi muistaakseni parikymppiä! Nyt se on hieman väärässä paikassa, hopeanharmaan tapetin edessä, mutta kyllä se vielä paikkansa löytää tässäkin asunnossani. Tai viimeistään seuraavassa. (Rekvisiittana peilin edessä pahvilaatikko, älkää kiinnittäkö siihen huomiota)

Hopeanvärinen tarjoilulautanen, Tiimari.

Joka kodissa pitäisi olla ainakin yksi tällainen perusvati. Sitä voi käyttää niin moneen tarkoitukseen, ja minä hassu sain hankittua itselle tämän vasta viime talvena. Tiimarista, hintaa oli 6,90 e.

Naruverho, Hemtex/Josefssons.

Naruverhot ovat naurettavan halpoja, muutaman euron kappale. Meillä niitä on paneeliverhojen seurana ikkunassa sekä makkarin oven korvikkeena.

Jaa, tällä kertaa esittelyyn pääsi näköjään vahvasti väriyhdistelmä kultapunainen. On meillä muitakin värejä, niistä sitten vaikka toisella kertaa lisää.

Takaisin ylös
Mainokset