Avainsanat

, ,

Tänään oli mukava syyspäivä. Kävelin kaupungilla söpöissä punaisissa kengissäni, tapasin monta uutta ihmistä ja näin muutaman kivan asian, joista yksi on aivan huippu. Helsingin Pääpostissa oli kyltti: Ikäihmisten Jutteluvirasto. Uteliaisuus heräsi, oli pakko nousta liukuportaat kakkoskerrokseen ja seurata kylttejä katsomaan mikä juttu tämä oikein on.

Taas kerran: punaiset kenkäni.
Vasta kuvasta huomasin että niihin oli tullut pari ikävää naarmua :/

Pääpostiin on tämän viikon ajaksi avattu Jutteluvirasto, jossa kahvia ja pullaa tarjoillaan erityisesti senioreille vaikka minullekin kupillinen olisi mielellään tarjottu. Ikäihmisille tarkoitettu kahvila on sisustettu tyylikkäästi ja kuitenkin kotoisasti, siellä biedermeier-nojatuoli on sulassa sovussa työpöydän, nostalgisen kirjoituskoneen ja vanhan potkukelkan kanssa. Sisustuksesta voisi ottaa oppia moni helsinkiläinen kahvila!

Ikäihmisten Jutteluvirasto (Kuva: Deski)

Virallinen Juttelija Sinikka kertoi, että tänne moni saapuu joka päivä, viihtyy parikin tuntia ja juttelee kahvikupin äärellä. Kohderyhmä ja tavoite ovat siis kohdallaan. Aivan täydellisen liikkistä ja upeaa.

Harmillinen juttu ettei mukana ollut kameraa jotta olisin kuvannut miljöön, joudutte itse käymään katsomassa :)

Toinen kiva asia muuten on tämä Salkan luovuttama blogitunnustus – suuri kiitos! Tämä lämmittää mieltä. Lähetän sen nyt eteenpäin eelle, jonka Narratiiveja olen lukenut ilokseni jo kauan.

Mainokset