Avainsanat

,

”Ne joilla on jotain vihreää, kolme kukonaskelta eteenpäin!” Leikittekö koskaan pienenä Väriä, jossa käytiin tällaista sananvaihtoa pelaajien kesken? Nyt kukonaskel tarkoittaa omassa kielessäni jo jotain muuta, eli tietenkin sitä vinoruutukuviota kankaissa… Tykkään siitä kovin!

Kengät: Guess by Marciano
Hame: Motivi
Poolo: vanha

Yleensäkin klassikot miellyttävät silmääni: kukonaskelkuosi, mutta yhtä lailla perinteinen pikkumusta, simppelit korkokengät, klassinen kampaus… Mitä se klassinen sitten varsinaisesti on, se onkin tapauskohtaista. Klassinen kun voi olla melkein miltä vuosikymmeneltä tahansa.


Guess by Marciano, hinta: halpa
Valaisin: Kodin 1 (huomaa samettipintainen jalka, siis lampussa)

Ylläolevat kengät ovat yksi tuliainen itselleni reissusta. Yleensä ostan aina jonkun kenkäparin matkalta, tai paremman puutteessa jonkun vaatteen tai korun. Ja muistan aina, millaisesta liikkeestä ja milloin ne on ostettu! Usein näissä matkamuistoissani onkin ladattuna paljon enemmän tunnearvoa kuin varsinaista käyttöhyötyä.

Syysballerinat, Ruoholahden Warehouse

Mutta takaisin kukonaskeliin. Itse asiassa luulin, että minulla olisi enemmänkin näitä kukonaskel-vaatteita kaapissani, mutta ei näköjään olekaan. Ihmisen muisti on merkillinen kapistus. Perinteistä ruutua on sitten vaikka missä muodossa, mutta niitä myöhemmin…

Kai tämäkin joskus sieltä Ellokselta tulee…

Takaisin ylös
Mainokset