Avainsanat

,

…asuisin tietenkin huolettoman elegantissa kartanossa, tai vaihtehtoisesti linnassa, tai korkeatasoisessa metsästyshuvilassa.

Vuokraa Kirbyn kartano viikonlopuksi hintaan 18 000 puntaa!

Kävisin ratsastamassa päivittäin metsissä ja nummilla, nauttisin kuraisesta suuresta pihamaastani jonka poikki kävelisin hevostallilta takaisin takkatulen ääreen nauttimaan kupillisen earl grey -teetä skonssien ja kolmioleipien kera.


Tämä kuva on Cameron Highlands -ylängön luksushotellista Malesiasta, mutta saanette mielikuvan.

Pukeutuisin kuin kettujahtiin, vaikka epäbrittiläisesti vastustaisin huvittelumetsästystä, enkä sallisi omilla tiluksillani moista puuhaa. Minulla olisi palveluksessani metsänhoitaja, joka myös valvoisi ettei maillani liiku metsästäjiä.

Bleiseri ja huivi: vanhoja
Poolo: Zara
Vyö: Seppälä
Housut: Your Face
Saappaat: Marc O’Polo

Sen sijaan osallistuisin kylän yhteisiin hyväntekeväisyystapahtumiin silloin kun se minulle sopii. Osallistumiseni tarkoittaisi sitä, että paistaisin muutaman hedelmäkakun myyjäisiin ja ostaisin jonkin antiikkiesineen huutokaupasta, jonka tuotto menee hyvään tarkoitukseen.


Housuissa siis lyhyet lahkeet.
Korkkarit: Vincci (malesialainen kenkämerkki)

Englantilaisena elämäni olisi ihanan helppoa ja kallista, mutta se ei haittaisi sillä minulla olisi hyvät perintötulot perinteikkäältä suvultani, jossa on aatelisverta sekä suvun historiassa pari kuninkaallisiin liittyvää skandaalia. Tietenkin.

Tässä vielä saappaat paremmin esillä.

Mainokset