Avainsanat

, ,

Miksi ylipäätään tartuin tällaiseen askarteluun? Siksi tietysti että tänään olisi pitänyt tehdä oikeasti töitä, mutta inspiraatio ei riittänyt kovin pitkälle. Paitsi tähän.

”Joudut autiolle saarelle, jossa päivällä voi olla hyvin lämmin ja yöllä hyvin kylmä.
Saat kuitenkin ottaa kolme asukokonaisuutta mukaan saarelle.
Mieti mitä tarvitset siellä ja päätä sen mukaan kolme asukokonaisuutta.
Haasta sen jälkeen kolme jotain muuta.”

Tiiti siis haastoi kaikki jolla ei ole omaa pyramidia, ja ihan sattumalta haaste sopii mulle.

1. Andy Warhol -henkinen Campbellsin keittopurkkimekko sopii aurinkoon, samoin aurinkolasit. Laukku on söpö ja sen timangeilla voi narrata kaloja merestä. Kumisaappaita tarvitaan viidakossa, en halua että käärmeet pääsevät iholle tai meressä kahlatessa jotain vierasta osuu varpaisiin. Nahkavyötä voi käyttää moneen nikkarointiin, ja Marc Jacobs -korukello pitää kiinni ajassa.

2. Iltaviileässä tarvitaan lämmintä neulemekkoa, viittaa, myssyä, huivia ja käsineitä. Kengät ovat muuten vain kauniit, ja korviksia voi käyttää myös uistimena. Kalevala-riipuksen hihna kelpaa siimaksi tai muuhun tarpeelliseen.

3. Voisi äkkiseltään luulla, että nyt ollaan kaukana käytännöllisestä. Vaan ei: mekon helmoissa voi suojautua yöllä moskiitoilta ja helmaa riittää myös peitoksi. Sateenvarjo suojaa sateelta ja paahteelta, ja sillä voi suojautua myös villipetoja vastaan. Pohjalaispuukko on asuste ja se on mitä tarpeellisin vekotin. Silmälappuja tarvitaan päivänokosiin, Solar Pursessa voi ladata kännykkää ja muita usb-laitteita, ja nuo kengät, no ne ovat vaan kauniit ja sopivat asuun.

Haastan muita kunhan olen vähän vaklannut kuka tämän haasteen on jo tehnyt…

Kollaasi 1: Mekko, vyö ja saappaat Asos. Marc Jacobs -kello täältä ja aurinkolasit Forever 21.
Kollaasi 2: Mekko, nilkkurit ja korvikset Asos. Viitta, käsineet, huivi ja myssy Forever 21, riipus Kalevala Koru.
Kollaasi 3: Morsiuspuku Dany Pour Alain, satiinipumpsit ja silmämaski Forever 21, Frank Usher -sateenvarjo Brolliesgalore, puukko Rustoopuori, Solar Purse Solarjo.
Mainokset