Avainsanat

, , ,

Leveä vyötärövyö toimii silloin kun olet jalkeilla, ilman päällystakkia. a) Istuessa vyö ahdistaa ja alkaa nousta kohti kainaloita, b) ja päällystakin vyötä ei saa tarpeeksi kireälle, kun sen alla on massiivinen waist belt. Ja vielä c) vyö on aika kuuma, oletteko huomanneet?

ruutuvyo-3Tässä rakas vyöni ennen matkaa.

Kohdan a) vuoksi tein lentokoneessa ratkaisevan erheen: avasin vyön matkan ajaksi. Ja kun lähdin Tukholmassa pois koneesta, vyö jäi tietenkin penkille. Noin viiden minuutin päästä muistin unohtuneen vyöni, ja pääsin melkein koneeseen asti sitä hakemaan, mutta erinäisten kirjavien tapahtumien jälkeen vyö jäi oven toiselle puolelle. Tiesin että se on siellä, istuimella 34 C.

Arlandan kentällä SASn palvelu(hyvä vitsi)tiskillä virkailija oli aivan tyrmistynyt ja kyllästynyt ja harmistunut kun kyselin lost&foundin perään: ”Ymmärräthän sinä että en minä voi lähteä sitä nyt sieltä koneesta hakemaan?”

scotch-check-belt-by-ilona

Lentokentällä kaikki lentokoneeseeen unohtunut on kohtalon huomassa. Kukaan ei voi auttaa, jos vaikkapa unohdat kameran tai kannettavan koneeseen. Toivoa voi, että koneeseen unohtunut omaisuus tuotaisiin erilliseen löytötavarapisteeseen, ja kuulemma sinne melko usein palautuvatkin läppärit ja muu arvokas. Kännyköitä sen sijaan on turha toivoa sieltä löytävänsä. Saati skottiruutuista vyötärövyötä.

Jos näette joskus SAS:n lentokapteenin menossa koneeseen, ja takin liepeen alta vilkkuu skottiruudut, se on se minun vyö. Luultavammin vyön kuitenkin nappasi talteen joku koneen siivoojista, eräs ystäväni kertoi että mm. suomalaisille hotellisiivojille tällainen on ihan normipuuhaa. Mikä oli minulle järkyttävä tieto.

uusi-ruutuvyo-by-ilonaJa tässä uusi vyöni, edellisen identtinen kaksoissisar.

Luulin että GT olisi myynyt näin kauniit vyöt hetkessä loppuun, mutta huomasin että niitä on edelleen rekissä. Minäkin korvasin kadonneen heti uudella, sen verran paljon harmitti. Kahden vyön yhteishinta oli 20 euroa. Kyllä sen summan vielä kestää noin kivasta asessorista.

Mainokset