Avainsanat

Isänpäivän kunniaksi vastaan Mayn Spending It -blogissa esittämään kysymykseen: ”Keitä sinun julkkisihastuslistallesi kuuluu?” Olen ollut aina huono luomaan vahvaa idolisuhdetta julkkismiehiin, mutta tässä nyt nämä miehet jotka ovat ehdottomasti vaikuttaneet minuun, tavalla tai toisella.

miesidoleita-2-by-ilona
MacGyver ja Hanhiniemi.

1. MacGyver. Ihmemies osaa tehdää kuminauhasta, vyönsoljesta ja kengännauhasta niin hienoja laitteita, että ei voi kuin ihailla miehen näppäryyttä ja kekseliäisyyttä! Ehkä tässä peruskomeassa miehessä on aina viehättänyt myös se, että hän ei lankea naisiin vaan jotenkin epähuomiossa vain sivuuttaa heidät. Maailmassa on palöjon tärkeämpiäkin asioita, kuten pahisten nappaaminen.

2. Neumann. Näin joskus kuusivuotiaana unta Dingon pojista, jotka olivat unessa mun hyviä kavereita. Vuosi oli kai 1985. Vasta yläasteella sain varsinaisen Dingo-herätyksen, silloin kun tapahtui yhtyeen ensimmäinen komebak… Neumann oli jollain utuisella tavalla suuri musiikillinen idolini, siis se vuoden 1985 Neumann vuonna 1993. Hämärää. Kotikylän divarissa oli vakioasiakas, kävin penkomassa vanhoja Suosikkeja löytääkseni artikkeleita Dingosta ja tietysti ostin ne kaikki repaleiset, kuluneet lehdet itselleni. Tallessa ovat yhä.

miesidoleita-by-ilona
Neumann ja Juha.

3. Juha Lehti. Pysymme yhä musiikissa. Sir Elwoodin Hiljaisten Värien keulahahmo ei sytyttänyt ulkoisella habituksellaan vaan sanoituksilla ja biiseillä, joita olen miettinyt monet hiljaiset illat aina kun maailma tuntuu murjovan.

4. Pauli Hanhiniemi. Tässä kaunissilmäisessä miehessä viehättää etenkin Kolmannen Naisen 1990-luvun alun tuotanto ja se, että Pauli on myös taitava pianisti.

maasturi-by-ilona

Omalle miehelleni halusin kuvata tämän ison maasturin, kun siinä oli niin monta rengasta.
Lähemmäs tultuani huomasin ettei ne kaikki pyörät olekaan siinä autossa kiinni.

Mainokset