Avainsanat

,

Missä vaiheessa näin pääsi käymään? Sukkahousunkorvikkeet, pitkät alushousut, yhdeksänkymmentäluvun pyöräilysortsit… tekivät paluun salakavalasti hiipien aloittaen sukkahousuleggareista parin kesän takaa. Topshopin verkkokaupassa on jopa oma osastonsa leggareille. Ja voi kamala, nyt ne tulevat taas: 1990-luvun pyöräilypöksyt iltapuvun alla! Demi Mooresta on taidettu ottaa mallia… (viittaus alemmas Demin kuvaan)

spandex-shorts-and-evening-gown 2No tätä en oikeasti osannut odottaa. Isaac Mizrahi S/S 2009.

Muistan vuoden 1988 tienoilta paksut, sinapinruskeat neulelegginssit (silloin ne olivat kahdella ässällä), joissa oli hiihtohousuista lainattu lenkki kantapään ali. Inhosin niitä, mutta oliko minulla ja siskolla molemmilla samanlaiset? Vai sainko ne perintönä siskolta kun kasvoin isommaksi? Yöks joka tapauksessa.

posh-ja-leggarit
Jos olet laiha kuin Posh, voit ehkä harkita lyhyttä yläosaa… vain ehkä.

1990-luvun alkupuolella tulivat muotiin pyöräilysortsit, nuo kiiltävät leggareiden pikkusiskot joita käytettiin yleensä lyhyenä reiden puoliväli -pituudessa. Minulla oli kiiltävät luumunpunaiset. Käytin niitä isojen teepaitojen kanssa vapaa-ajalla. Siskolla oli harmaat mattapintaiset, jotka ulottuivat polven alle, hän taisi käyttää omiaan vain urheillessa (hän onkin järkevä).

demi-moore-and-shorts
Demi Moore vuonna 1989. Huomaa pykäreunaiset pyöräilyshortsit.

En uskonut että ne koskaan tulisivat takaisin, mutta tokihan jokainen juttu palaa salavihkaa. Puolitoista vuotta sitten ostin kesäksi minihameen alle mustat puoleen sääreen ulottuvat sukkahousuleggarit, juuri ne joiden alareuna tekee sääreen ruman painauman. Tänä syksynä Malesian-lennolle ostin pitkät trikooleggarit, joita ennen vanhaan käytettiin vain talvella housujen alla lämmikkeenä. Lyhensin ne caprimittaan ja lisäsin reunaan rusetit.

malesian-legginsit-by-ilona
Ilona lähdössä reissuun. Leggarit olivat nappivalinta lennolle!

Ja nyt viimeisin ostokseni olivat farkkuleggarit, jotka olivat eilisessä syysmyräkässä jo hieman liian viileät…

farkkuleggarit-ja-pumpsit
Farkkulegginsit ovat parhaimmillaan korkeiden kenkien kanssa.

Toivon, että en hairahdu ostamaan näitä kiiltäviä mustia muovipöksyjä, vaan nukun talviunta sen trendin ohi. Vai miltä tuntuisi katsoa itseään kymmenen vuoden päästä valokuvissa tällaiset housut jalassa :DD

spandex-leggarit

En osta näitä, en osta näitä, en osta näitä… toivottavasti. Lukekaa myös tämä leggings-artikkeli, hauska!

Ja tässä. Kuvakavalkadini helmi. Todellista trikoopöksyjen kulta-aikaa. Tarvitseeko sanoa enempää?

aerobic

Urheiluun, vapaa-aikaan, kaupungille. Sinulle ja Hänelle. (Kuva: Wikipedia)

Ja js joku niin tämä on leggareiden väärinkäyttöä. Tämä on sinulle, sisko, joka inhoat legginsejä. Todiste ja myönnytys siitä, että ne voivat toisinaan olla aika ruma vaatekappale.

rumat-leggarit1

Voi Mischa… Pidä mieluummin se Marissan O.C.-tyyli!

Mainokset