Avainsanat

,

Talvella tarvitaan turkiksia? Tämän tekoturkiskanin löysin kaulaani kaupan alennuslaarista. Josta yritin etsiä jotain käytännöllistä, mutta ehkä tämä ostos kuvastaa taas naisen käytännöllistä ajattelua :D

valkoinen-kaulus-ja-saappaat-by-ilona

Näin saapastelin äsken Kodin Ykköseen vesisateessa.

Oikeasti käytännöllistä olisi nyt löytää pitkä neule, jota voisin pitää lyhyiden takkien ja farkkutrikoiden (huomasin että Nelliina kieltäytyy käyttämästä sanaa farkkuleggari, heh) kanssa. Mutta koska minulla on puuvilla-pakkomielle, en löydä tarvitsemaani. Kaikki pitkät neuleet ja neuletunikat ovat akryylia tai villasekoitetta. Jos jostain löytyy pitkiä puuvillaneuleita, niin vihjatkaa! No, tämän ostosvajeen vuoksi olen käyttänyt tätä yhtä samaa raitaneuletta ulkoillessa jo pari viikkoa. Alkaa siis kyllästyttää.

raitaneule-ja-ilona

Neule: Seppälä
Farkut: Z.I.P.
Ilme: Leveä hymy (katsoin juuri Tarantinon leffan josta tykkäsin)

Vielä muuten tuosta turkiskauluksesta: siinä on herttainen nimilappu! Mutta ketä varten se on ajateltu siihen laittaa? Pikkutytölle päiväkotiin? Iäkkäälle rouvalle joka voi sekoittaa sen toisten rouvien kauluksiin? Minulle?

nimilappu

Ps. Kuka kysyikään saappaistani lähikuvaa? Se löytyy täältä (vai joko kerroin aiemmin? Sunnuntainen muistihäiriö.)

Edit: tässä vielä lähikuva kaulurista, salama löi taas valkoiset ihan puhki noissa kuvissa (omasta mielestäni en ole itsekään ihan noin kalpea. Salaman syytä kaikki. I am innocent.)

turkiskaulus-by-ilona

Mainokset