Avainsanat

…kynsilakassa. Tumman viinipunainen kynsilakka tähtikuvioilla innoitti valikoimaan asun kynsien mukaan. Ai eikö muka aina tehdä juuri niin?

kynsilakka-by-ilona

Viime syksynä sain tämän Lancômen Le Magnetique -kynsilakan, jota olen harvakseltaan käyttänyt (muutenkin hoidan kynsiäni arvosanalla huono). Eli lakkaa kynsiin ja kynsi purkin kyljessä olevan magneetin viereen. Lakkaan muodostuu 8-sakarainen tähti. Todellista magiaa :)

luumunpunainen-poolo-ja-kynnet-by-ilona

Poolo: Ellos
Hame: Mexx
Vyö: Huivi cittarista
Kaulukoru: Äiti-vintagea
Kengät: Kirpparilöytö
Sukkikset ja rannekoru: Jotkut vanhat

Tunnen olevani pukeutumissesonkien väliinputoaja. Syksyllä pitämiäni avokkaita ei viitsi enää käyttää ulkona, ja saappaitakin on vain rajallinen valikoima (korkeat korot ja värivaihtoehdot musta tai ruskea). Löysin vanhat mokkanilkkurini, jotka ovat mukavat jalassa mutta kovin kuluneet. Ehkä ne vielä tänä talvena menettelevät, ja säärystimien kanssa ne sopivat myös hameen pariksi.

luumunpunainen-poolo-by-ilona

Päivän kuvankäsittelyongelmia: a) Yritin tyylikkäästi häivyttää sähköjohdon pois, mutta kärsivällisyys loppui jo puolivälissä… b) jokin uudessa kuvauspaikassa tökkii, sillä nyt yläkroppa korostuu ja näyttää liian isolta. Ehkä palaan vanhaan kuvausisteeseen.

Mainokset