Avainsanat

, ,

Olen tehnyt syvällistä pohdintaa viime aikoina.

thinking-bubble-by-ilona

Legginsien ja pitsin paluu ovat olleet ihmetykseni aiheena, mutta myös ilmiö nimeltä kynähame. Kuka teinityttö ymmärsi vuosi sitten kapean, toimistossa käytettävän puolihameen päälle mitään? Tai sanotaan vuosi sitten kesällä? Ja kuka päätti, että siitä tulee yhtäkkiä valtava trendi-buumi-hype?

kynia-ja-hameitaPinkki, kiiltonahka ja punainen: Asos
Harmaa: Ellos
Ruskea: Otto

Esimerkki: matkassani on kulkenut jo vuosikaudet ruudullinen puolihame (ei sitä miksikään kynähameeksi silloin kutsuttu, ehei). Vuonna 2003 se vaati muodistusta, joten ompelin takahalkion kiinni ja leikkasin sivuille pienet halkiot. Sittemmin hame jäi ullakolle, ja puolisen vuotta sitten ajattelin lyhentää siitä ihan minin. Onneksi en lyhentänyt, sillä nythän sen täytyy olla polvimittainen.

kynahame

Kangas on laadukasta ja pysyy siistinä vuodesta toiseen. Oikeastaan koko hame ei ole mennytkään pois muodista, se on ollut jossain bubbling under, odottamassa taas uutta hetkeään. Se hetki taitaa olla viimeistään nyt: ompelen sivuhalkiot taas kiinn. Kavennan sivusaumoista vähän ja hame on taas valmis. Hyvä hame olet.

ruutu-detskuTämä kuva saattaa aiheuttaa migreeniä.

Edittiä edittiä: Illan ajankuluksi innostuin askartelemaan uuden headerin, eli bannerin, eli Salonkijuorujen uuden otsalaudan. Aluksi olin ylpeä saannoksestani, sitten aloin epäröidä. Halvan näköinen vai suloisen jouluisa?

Mainokset