Avainsanat

, ,

Maamme Suomi sinun päiväs koittaa kun sininen on taivas, valkoiset on hanget. Eilen illalla testasin Ikean ilmaisbussia Hakaniemestä, sinikeltaisin siivin meidät kiidätettiin perille mukavasti ja väljässä bussissa (meidän lisäksi Ikea-onnikassa oli kolme muuta matkustajaa).

ostosvaatteissaPooloneule: Second Hand
Huivi: Hand made
Tunika: Anttila
Farkkuleggarit: Only/Pieces
Säärystimet: jotkut vanhat
Kengät: Liituraita-Converset, jotka on kuluneet jo puhki

Bussin etuosassa oli myös lukulehtiä matkan ajaksi. Siis meille jaettiin Ikean kuvastot etukäteen selattavaksi. Miten helppoa on ruotsalainen ostosmatka!

ostoksilla

Mutta se mitä Ikeasta ostin, oli siis sinivalkoista. Joulupalloja. Niin kauniita! Niitä tyrkytettiin joka kulmassa ostoskierroksella, ja melko pitkälle onnistuin niitä vastustamaan. Kunnes 5 metriä ennen kassaa kaappasin boksin pallosia kainalooni. Sitten kuitenkin.

pallojaNiitä on koko ämpärillinen!

Voi sitä onnea! Nämä sopivat itsenäisyyspäivän kattaukseen täydellisen hienosti. Tosin en ole kotona itsenäisyyspäivänä, mutta ehkä ensi vuonna sitten. Hintaa noille 48 koristeelle tuli 3,95 euroa. Ei paha, niin kauniista kuusenhelyistä. Ja lisäksi ostin lopulta sen valkoisen, joustavan ja venyvän Ofelia-torkkupeiton, jota haaveilin jo pitkään. Hinta 14,95 euroa.

peittoPallot torkkumassa uudella peitolla.

Mainokset