Avainsanat

,

Olen pitkään haaveillut käynnistä kampaajalla. En ole parturintuolin suurkuluttaja, viimeksi varasin aikaa hiustenkäsittelyyn kai keväällä 2007… Siksi innostuin, kun löysin netistä leikkikalun: Helmi-sivujen Makeover kokeili päähäni satoja erilaisia hiuksia!

mina-mustatukkaisena

Tumma polkkatukka taitaa olla jo kasvanut ulos kuumimmista trendeistä, mutta sellainen voisi minulle sopia. Mustaa kuontaloa en ole ikinä kokeillut. Kunnon eyelinerit kruunaavat kokonaisuuden.

mina-blondina

Näin lyhyet hiukset minulla oli vuonna 1997, tosin ruskeana. En ole koskaan ollut myöskään blondi, ja se testaus olisi kiva joskus oikeasti tehdä… Silmälasit tahtoisin, ne tekevät niin älykkään näköiseksi! Ihan totta.

mina-ja-pitkat-kutrit

Tai sitten hiustenpidennykset. Arvaatteko kenen julkun hiukset minulla on päässäni kuvassa? ;D Vaalea huulipuna muutti suuni vähän kelmeäksi, mutta tarkoite oli saada suusta muhkea…

mina-ennen

Maikkarin Helmi tarjoaa tätä hauskaa ajankulua täällä. Tämä oli jopa hauskempaa kuin Yearbook Yourself, jolla muokkasin tyyliäni aiemmin syksyllä, katso täältä tulos silloin.