Avainsanat

,

Mitä tapahtuu kun lähden kiertämään Helsingin kenkäliikkeitä tavoitteena ostaa kunnolliset, käytännölliset, lämpimät ja matalat talvisaappaat? Kotiin lähtee kainalossa nämä:

kiiltavat-mustat

Niinpä tietysti. Mutta kun oli ne alennusmyynnit. Joissa ei yleensä myydä tosialennuksella mitään tarpeellista, vaan ylijäämävarastoja ja poistoja. Mutta jos tällaiset unelmankiiltävät mustikkaat maksavat 15 euroa, kuka voi vastustaa? Sehän on melkein ilmaista. 15 eurolla saa vain kaksi Hesburger-ateriaa (tai ne maksoivat kyllä vain 14,40 e), ja kumpi lämmittää enemmän? Hampurilainen vai upeat korkkarit? Ei kai tarvitse edes vastata.
uusikenka

Lakeerinilkkurit, joissa etuosa joustava ja sisävuori ihan jopa nahkaa. 15 e, Hakaniemen Sokos.

Toinen kiiltävä musta kolahti postiluukkuun perjantaiaamuna. Kovalla metelillä tuli aamun postijakelu, ja kun menin katsomaan, lattialla oli vain tämä salaperäinen boksi. Takakannessa oli kutsu lehdistötilaisuuteen…

paketti

…ja pahvirasian sisältä löytyi tämä.

lautanen

Wau, juuri näitä lautasia (musta&valkoinen) olen halunnut kerätä! Ehkä tämä oli merkki: vuonna 2009 on aika aloittaa Teema-lautasien kerääminen..?

Ihmetytti, miten tällaisia uskalletaan postittaa ilman kuplamuoveja tai muita suojatoimia, mutta ehkä Iittalassa on oma turvallisuusosasto joka testaa lautasien kestävyyttä postiluukusta pudottaessa, raitiovaunun alle jäädessä ja frisbeenä heitettäessa. Tai sitten markkinointiosasto halusi vuodenvaihteen kunniaksi lyödä vetoa siitä, kuinka monta lautasta tulee ehjänä perille.

Mainokset