Avainsanat

, ,

pipo-paassa

Ei kumpikaan, sillä jos olisin trendikäs sanoisin että neuletunika. Tunika on päivän kuuma sana, ja se kattaa suunnilleen kaiken mikä ulottuu vyötärön ja polvien välimaastoon. Tänään sorruin siis alennusmyyntiin ja ostin neulemekon.

ilman-vyota
Vyön kanssa, ilman vyötä… Tässä mukana on mustat sukkikset ja uudet talvikenkäni, jotka ovat kuin ovatkin matalakantaiset! Pakko myöntää, että oli vaikeaa jättää ostamatta jotkut ihanaiset korkeat nahkasaappaat ja tyytyä mataliin nilkkureihin. Jotka vieläpä näyttävät minun silmissäni Robin Hoodin töppösiltä.

vyon-kanssa
Mutta kengillä on myös toinen funktio: Pariisin-matkalle on pakko saada mukaan kengät, jotka eivät tapa jalkojani kolmen päivän kävelemisellä kaupungilla, kaupoissa ja valtavassa messukeskuksessa.

talvikengat1Valitettavasti kenkäostos tuotti suuren pulman: mitä ihmettä voin pukea niiden kanssa, siis Pariisiin? Siellä ei saisi olla grunge ja ug, vaan chic ja style. Tämä yhdistelmä on ehkä lähinnä chicciä mitä voin näiden kenkien kanssa päästä. Mitä mieltä olette, voisinko tässä sotisovassa lähteä Pariisin keskustaan päiväkävelylle?

Ja selitys isolle nahkalaukulle: kannan aina matkoilla mukana kameraa, joka ei mahdu pieneen siroon käsilaukkuun. Ja onhan se iso veska muutenkin kätevä.

Neulemekko: GinaTricot
Nilkkurit: Aleksi 13
Takki: Ellos (niinkuin ette jo tietäisi)
Laukku: Global, Stokkalta

Pahoittelen surkeaa kuvanlaatua. Pyrin siihen ettei tule toistumaan –  ihan joka kerta.

Mainokset