Avainsanat

, ,

hiuksetTaisin ratkaista hiusongelmani: haluan polkkatukan mutta samalla kadehdin itselleni pitkiä unelmakutreja, joita liehutella keveässä tuulenvireessä kesäkadulla…

hiukset-2

Salaisuuteni on tässä: Fifties-mekon lisäksi tein Englantiin myös toisen tilauksen. Punnan kurssi kun oli niin naurettavan matalalla, että sain tilaisuuteni saada aitohiuksia erittäin kohtuullisen hintaan.

hiukset-4

Itselleni klipsit ovat uusi tuttavuus, mutta huomasin nyt että helppoahan tämä on. Jo ensi yrittämällä lopputulos on luonnollinen ja paljon mukavampi kuin sinettipidennykset, joita minulla on aiemmin ollut. Paitsi että klipsit tuntuvat mukavilta, ne pysyvät tukevasti päässä eivätkä vaurioita omia hiuksia, koska ne irrotetaan illalla käytön jälkeen. Aika täydelliset minun tarpeisiini!

Voin siis huoletta leikkiä välillä pitkätukkaprinsessaa. Ja koska kiinteiden pidennysten hoitaminen aika ajoin ainakin minua ärsyttää, näissä ei sitäkään harmia ole.

hiukset-31

Nippu aitohiuksesta tehtyjä clip in -hiustenpidennyksiä maksoi postikuluineen 43 puntaa (noin 46 euroa). Vertailun vuoksi mainittakoon, että Glitter myy yhden klipsin pikkuisia hiustupsuja hintaan 5,95 euroa/kpl. Suomestakin näitä kokopidennys-nippuja saa, mutta hinta on huomattavasti korkeampi.

hiukset-5Tuulen tuivertamat perushiukseni ennen klipsejä
(en siis vieläkään ole siellä kampaajalla käynyt..)


Mainokset