Avainsanat

, ,

tour-de-eiffel-ja-teksti

…eli siitä miten pukeuduin Pariisissa ;D

Koska matkasta olisi  ihan liian paljon kerrottavaa, aloitetaan nyt näillä. Tässä siis minä itte, meidän hotelli ja parit tunnelmapalat, toisella kertaa käytännön shoppailuvinkit ja muuta infoa.

gt-mekkoPariisin karttaa tutkiessa kului jokunen tovi, kun mietin päivän seikkailureittiä. Aamiaiselle piti tietenkin pukeutua erikseen, tässä breakfast-asuni. Gina Tricotin alesta löytyi siis sittenkin jotain kivaa.

gt-neuleKirpeään ulkoilmaan vetäisin pilkkumekon päälle vielä villaneulemekon. Takin kanssa näytin vähän niinkuin tältä (Ehdin ennen matkaa jopa suunnitella mitä pakkaan mukaan, harvinaista sekin.)

Keksin vetää säärystimet nilkkurin varren päälle, ja niin kengätkin olivat enemmän omaa silmää miellyttävät.

poolomekkoPitkä kävelyretki kaupungissa oli vielä pidempi, kun päätin aamupäivällä ostaa mukaan raahattavaksi kahdet saappaat ja pari neuletta. Mikäpä sen mukavampaa kuin nilkuttaa viimeisillä voimillaan pimeän laskiessa Eiffel-tornin juurelle, takana monen tunnin reippailu Pariisissa, kädet rampana ostoskassien kantamisesta ja jalkapohjat tulessa kävelemisestä.

Mutta arvatkaa oliko ihana päivä? Kyllä, todellakin, oui. Illalliselle pukeuduin ostamaani poolomekkoon ja uusiin nahkasaappaisiin, jotka näkyy kuvassa!

hotellissaTarkkasilmäiset ovat jo pistäneet merkille hotellin erikoisuuksia, kuten naamarivalaisimet sängyn vieressä, mustat seinät ja kokolattiamaton johon rakastuin.

Jos mietitte hyvää budjettimajoitusta Pariisista, Mama Shelter onkin aika loistovalinta. Huoneet alkaen 79 euroa, sisustus Philippe Starckin, kaikki uutta ja trendikästä, huoneessa on oma tietokone ja netti, kulkuyhteydet ydinkeskustaan toimii mainiosti.

poolotunikaIllallisen mekko taipui seuraavana päivänä yläosaksi farkkujen kanssa. Kaulassa Malesiasta ostettu polka dot -kravatti.

Arvatkaapa muuten olinko pakannut liikaa vaatteita mukaan? Oui. Lähtiessä jouduin tekemään niin kuin ne tekee niissä hassuissa elokuvissa: eli istuin ja pompin pakaasin päällä, jotta sain laukun kiinni. Ensi kerralla pitää miettiä matkatavaroita vielä tarkemmin. Ja jättää laukkuun tilaa niille tuliaisille, itselle tietysti.

blogitytot-pariisissa

…Ja vielä tämäkin: Enhän mä sentään ainoa ole, joka ottaa itsestään kuvia Pariisissa! Nämäkin teinitytöt varmaan julkaisevat noita Louvren poseerauksiaan, jossain päin blogosfääriä, juuri nyt :)

Mainokset