Avainsanat

,

uudet-saappaat-1Uusien saappaiden esittely on ehdottomasti (muoti)blogin tehtävä: toin siis Pariisista kaksi paria kenkiä kotiin. Voiko kieltäytyä ostamasta kenkiä, joiden myyjä pariisitar puhuu sujuvaa englantia, ihastelee kuinka kengät sopivat jalkaani täydellisesti, lupaa 15 euron ekstra-alennuksen ja iskee vartin sisällä kolmesti minulle silmää. Ei voi.uudet-saappaat-2Ranskalaista tekoa olevat saappaat ovat pehmeää lampaannahkaa, ja sisävuori on herkku: metallinhohto-vaalenapunainen! Korko on myös sopivasti erikoinen, joten luulen että tästä tulivat uudet aarteeni. Alkuperäisestä hinnasta (279 euroa) maksettavaa jäi lopulta 130 €. Ostopaikka Nué.

uudet-saappaat-3Näistä puolestaan tuli välittömästi ne talvisaappaat, joita voi käyttää aamusta iltaan ja vaikka 15 asteen pakkasella. Levin pikavisiitillä saappaat pääsivät heti käytännön testiin, ja suoriutuivat erinomaisesti lumen ja jään keskellä. Saappaissa on paljon detaljeja, sopiva korko ja pehmeä karvavuori. Mitä voisi vielä toivoa…

uudet-saappaat-4…no sen, että saappaat olisivat nahkaa. Nämä kun eivät ole, valitettavasti. Malli oli kuitenkin niin mainio, että pakko nää oli ostaa. Hintaa alessa jäi 40 euroa. Nyt toivon, että nämä ei-nahkaiset saappaani kestävät kovaa kulutusta pitkään. Ostopaikka oli Rue de Rivolilla, Les Colonnes de Granit.

Lisätietoja Pariisin ostopaikoista ja muita Pariisi-raporteista voit lukea parin päivän takaa, täältä ja täältä.

Mainokset