Avainsanat

, , ,

origoAlfredo Häberlin Origo-astiat täyttävät tänä vuonna 10 vuotta. Salonkijuorut onnittelee! Iittalan raidallisista Origoista on juhlavuoden kunniaksi tehty myös kirjava malli. Se on siis kuvassa oleva soma pikku hattu.

origo-2

Koska haluan yhdistää värikkäät jutut toisten värikkäiden juttujen kanssa, huomasin että uusien purukumien värit sopivat Origoon täydellisesti.

Origo-kulhoon mahtuu iso kasa Leafin uusia Twisted-purukumeja, juuri niitä joita Åke Blomqvist mainostaa telkkarissa. Toisin kuin Fazerin muka-salmiakki– ja muka-ässämix-purkat, nämä maistuvat sille mitä luvataan: Raspberry&Liquorice ja Lemon&Liquorice ovat oikeasti hyviä. Harmi että purkkaa ei voi syödä ahmien niinkuin joulusuklaata – maku kuitenkin katoaa pian, ja leuatkin väsyy.

origo-4
On näissäkin pieni toivomisen vara, tai oikeastaan kaksi. Ensinnäkin purkan pitäisi olla täysksylitolia, jotta hammaslääkäri sitä minulle suosittelisi. Toiseksi eikö näitä vois tehdä pastilleiksi niinkuin Läkerol Dentsit? Niitä on kivempi mutustella kuin jauhaa purkkaa. Kun en edes osaa puhaltaa purkkapalloja.

Piti kirjoittaa enemmänkin Häberlin designista, mutta innostuin minulle tärkeästä asiasta eli ksylitolista. No, toisella kerralla sitten…

origot-2Vielä kollaasia Iittalan Origo-astioista.

Mainokset