Avainsanat

, ,

zebraNuoren tytön silmissä nämä sukkahousut olivat täydellistä kauneutta.  Joskus teininä näin samanlaiset muotilehden sivulla, jahaavekuva seeprasukkahousuista jäi pyörimään mieleeni pitkäksi aikaa. Eräällä kauppareissulla ne löytyivät Sokoksen sukkaosastolta, ja taivuttelin äitini ostamaan ne minulle.

Kuten nämäkin, kauneimmat sukkahousut jäävät yleensä laatikon pohjalle vuosikausiksi. stripedRaidalliset ja turkoosit sukat ovat jostain 2000-luvun alusta. Silloin minulla oli turkoosi kausi, ja pidin raidallisten kanssa turkoosia trikoopuseroa ja minihametta. Sekä paksupohjaisia nyörisaappaita tai maihareita.

patternsVerkkosukat tekevät vaatteisiinkin glamouria. Pelkäsin ennen että ne menisivät heti rikki, mutta ei. Hyvin kestävät nekin. Tummanharmaat sahalaitasukat ovat tuntemattomasta syystä jääneet vähälle käytölle.

lilacEdelleenkään en ihmettele, miksi en ole koskaan käyttänyt vaalean liiloja sukkia. Ne tuovat minulle mieleen miespuolisen balettitanssijan, eikä värikään ole kovin häävi. Punaiset löytyivät laatikon pohjalta – ne voisivat olla seuraava värikokeiluni?