Avainsanat

, ,

reiatRevityt farkut eivät ole mun juttuni, ei ainakaan sellaisenaan. Ketjuilla maustetut farmarit ovat jo kiinnostavammat… siispä tuumasta toimeen.

nurkassa

Olen ehkä ainoa joka ei ole edes teininä tarkoituksella repinyt farmareitaan? Ennen keski-ikäistymistä oli hyvä kokeilla nyt sekin juttu alta pois. Ettei tarvitse joskus viisikymppisenä aikuisena alkaa leikkiä teiniä, tuottaen siinä vaiheessa omille lapsilleen häpeän puistatuksia.

ketjuja-lisaaKetjuttamiseen hain askarteluliikkeestä koruketjua ja rautatieaseman Singer-Shopista pieniä yksiosaisia purjerenkaita (sirkkoja), halkaisija 4 mm. Renkaiden mukana tuleva kiinnityslaite on aivan surkea, mutta menetteli paremman puutteessa. Luulen että joudun uusimaan renkaita vielä myöhemmin, kun hakkasin vasaralla renkaat miten sattuu.

sirkat

Olen ennenkin ihmetellyt, miksi sitä aina ostaa liian vähän juttuja joita myydään metreittäin. Ketjua ostin yhden säälittävän metrin, eihän se riittänyt kuin alkuun. Jatkan ehkä myöhemmin…
farkut

Nämä farkut näyttävät hyvältä 3/4-lahkeisina, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ehtinyt leikata puntteja lyhyemmiksi.

farkkua

Tämä innovaatio ei tietenkään ole omani. Idea on kopioitu inspiroivasta blogista Brook & Lyn.

tyokalut

Farkut: Z.I.P. / DIY
Paita: HM
Liivi: Soaked in Luxyry
Mustat peep toet: Bianco
Neulosmekko: Mango
Pronssiavokkaat: Luciano Barachini