Avainsanat

,

riipus
Hyvänä päivänä yksi, parhaana kaksi. Siis värejä päivän vaatteissa, niiden mustan ja harmaan lisäksi. Eilen oli se parempi päivä, jolloin ehdin näyttäytyä ulkona kirkkaanpunaisessa ja seesteisen beigessä.

aamulla
Punaiset kengätkin näkivät taas Helsinkiä. Kuvassa ne olivat kylläkin kanssani olkkarin pöydällä.

paivalla
Syystä tai toisesta en ole hyödyntänyt kuvissani tätä taustaa. Kirkkaanpunainen eteisen seinä piristää päivän kuin päivän!

illalla
Illalla vietin erästä merkkipäivää ravintolassa. Ajanviete jota en harrasta todellakaan liian usein. Kävimme illallisella ravintola Careliassa Oopperan kulmalla, ja sinne menen varmasti toisenkin kerran. Carelia on vanhan apteekin tiloihin perustettu tunnelmallinen ravintola, jossa arki-iltana ollut kuin muutama asiakas. Ja ruoka oli varsin hyvää!

hiusruusu
Kukkaa hiuksiin ja rusetti kaulaan – olen nyt kovasti tykästynyt tällaisiin somisteisiin. Rusetin keskelle kiinnitin vielä vanhan kaulakorun riipuksen kun illansuussa oli vähän joutoaikaa.

Piikkarit eivät ole kovin käytännölliset jäisillä jalkakäytävillä, mutta onhan ne niin nätit että välillä haluan niitäkin käyttää :) Armaat Guess by Marciano -kenkäni näkyvät paremmin näissä kuvissa, täällä näin. Vieläkin ihmetyttää, että maksoin niistä Malesiassa vain vajaat 20 euroa…

ruusunen

Mainokset