Avainsanat

, ,

avattu
H&M Home sisustusmallisto herätti sisäisen sisustajani: mitä se mallisto on syönyt? Halusin nähdä itse. Tilasin pari tyynyliinaa, sillä tykästyin niiden kuosiin: kirjaimia, numeroita. Tykkään!

tyynyliina1Halpaketjun tuotteista voisi ajatella että ne ovat mallia ”halpaa ja huonoa”. Nämä eivät tunnu siltä. Eivätkä pussilakanasetit edes ole niin halpoja.

Kotimallistoa voi tilata vain netistä. Pääsin kuitenkin omin kätösin hipelöimään kankaita, kun kävin moikkaamassa H&M:n showroomin Heidiä ja kyselemässä tuotteista lisää. Halusin tuntea materiaalit käsissäni – ja yllätyin ihan positiivisesti.

muovissa
Kaikki puuvillat ja pellavat ovat tiiviiksi kudottua kangasta, ei siis niitä läpikuultavia halpislakanoita joita joskus saa postimyynnistä. Koristetyynytkin ovat mukavan muhkeita eikä mitään littanoita raaskuja. Froteepyyhkeiden toimivuudesta en voi vielä sanoa mitään, kun en niitä ole itse testannut.

lautasliinat
Tilauksesta rohkaistuneena taidan vielä tilata nämäkin: numeroprintillä koristetut kangasservetit. Täytyyhän joka kodissa kai olla kankaiset lautasliinat, vai…?

Hyvää: Hyvälaatuista tiivistä puuvillaa, piti muotonsa pyykkikoneessa
Huonoa: Pakattu moneen muovikerrokseen

PS. Alley Cat arpoo täällä, käykää osallistumassa! :)

Mainokset