Avainsanat

, , ,

red-carter
Oletteko nähneet tyylikkäämpää uimapukua kuin tämä? Helmet kaulaan tästedes kun lähdetään rannalle leidit :) Amerikkalainen Red Carter selvästikin tietää miten uimapuvusta tehdään chic. Jos näissä ei ole tarpeeksi särmää, Carterin ”nuorisolinjalta” eli  Sandy Bottoms -mallistosta löytyy ruffles-bikineitä ja muuta söpöä.

kathleen-cook
Eipä tämäkään huono ole. Kathleen Cookin suunnittelema Amalfi on kauniin simppeli, ja sitä voi tilata vaikkapa jenkkiläisestä Swimwear Boutiquesta.

imberg

Silvian Imbergin olkaimeton Edge on kaunis, mutta mietin onko malli sittenkin liian tätimäinen… Napit sivussa tuovat lisäpisteen. Tätäkin voi tilata edellämainitusta verkkokaupasta, mutta varmaan jostain lähempääkin löytyy sillä yritys on eurooppalainen.

freya-bamboo
Brittiläisen Freyan valmistama Bamboo Island -uikkari on sekin periaatteessa todella kaunis, mutta jos puvun ajattelee hieman vanhemman ja suurikokoisemma rouvan yllä niin lookki ei ehkä olekaan niin freesi ja nuorekas. Tässä kuvassa kuitenkin upea! Uikkaria myy muuten myös Asos.

ellos-somewhere
Muotiluomusten jälkeen kotoisat verkkopuotimme tuntuivat hieman valjuilta. Ellokselta löytyi kuitenkin yksi jossa on jotain nättiä – ehkä se on jotain siroa ballerina-tunnelmaa?

Muutama herkkupala on vielä näytettävä teille myöhemmin, on nimittäin melkoisen laajat valikoimat uima-uniformuja nykyisin ;)

Kesää odotellen, Ilona