Avainsanat

,

illalla1

Olen valkoisen huvilaromantiikan ihailija, mutta kotini on sisustettu modernilla kädellä. Kaikki lähtee kai sohvasta: kun sohva on tietyn tyylinen, sisustus sen ympärillä kannattaa valita saman linjan mukaan. Ainakin näin pienessä kodissa, johon ei mahdu sekoittelemaan tyylejä eclectic boho shabby chic -hengessä.

eka
Kun tavoitteena on säästää rahaa, sitä yrittää löytää mahdollisimman hyvän sisustuskokonaisuuden siitä mitä saatavilla on. Syksyllä nikkaroin Ikean valaisimesta tämän trendikkään pitsilampun, jostä kerroin täällä, kliks.

Varjostimen kellertävä väri ei kuitenkaan sovi olkkarin muihin sävyihin, ja mietin vaihtoehtoa… joka ei voi olla ainakaan tämä:

toinen2
Tämä teräksenvärinen jalka on parempi, mutta lasinen liukuvärjätty varjostin on jotain kamalaa. Kesti vain pari vuotta, ennen kuin tajusin että sen saa irti.

kolmas1
Varastosta löytynyt valkoinen varjostin sopii sinisen tilalle, ja istuu olohuoneeseen paljon paremmin kuin muut versiot. Ehkä seuraava projekti olisi vaihtaa tuo Ikea-maisema seinältä… se on kuin nykyajan taistelevat metsot: jokaisessa kodissa samanlainen.

kiviset
…no okei, ehkä myös lilanvärinen seinä saisi lähteä.