Avainsanat

, ,

saippuatehtaalta
Kylpyhuoneeseen on muuttanut hasselpähkinää ja espressoa – kauniita ruskeita sävyjä. Kuten tämä, saippuatornin huipulle päässyt ja voimakkaasti tummalle suklaalle ja kahvinpavuille tuoksuva Espresso-saippua. Sipoolaisella Soap Factorylla on huisin iso valikoima kauniita, värikkäitä ja käsintehtyjä saippuoita – ja kaikki mahdollisimman luonnonmukaisesti valmistettuja.

Kuvassa on muuten myös käsipyyhe, joka on Finlaysonin Reilun kaupan puuvillaa. Yksi pieni askel eettisempään kuluttamiseen?

brunetit

Ja hiuksille pähkinöitä: John Friedan Brilliant Brunette -sarjan shampoo ja hoitoaine, sävy ’Hazelnut to Chestnut’. Kosteuttava kombo korostaa hiusten vaaleanruskeita sävyjä. Nyt kun olen  käyttänyt tuotteita useamman kerran, tuntuu että tummanruskea hiusväri on haalistunut normaalia nopeammin…

Hoitoainetta käytän yleensä laiskasti, ohuet hiukseni eivät edes kaipaa sellaista. Mutta näissä tuotteissa pelkkä shampoo jättää karvat vähän takkuisen oloiseksi ja karheiksi, siksi hoitoaine taitaa olla ihan hyvä loppusilaus.

Mainokset