Avainsanat

, ,

mmonroe

Ei mikään ihme, että leopardikuosi on taas muotia. Olihan se muodissa silloinkin, kun Mike Monroe piti söpöä lepardihuivia otsalla vuonna 1985. Ja lateksileggarit, ne on kuulkaa vanha juttu kuten tällä Youtube-videolla vuodelta 1990 voitte nähdä! Myös paljetit, lepakkohihaiset paidat sekä vetoketju-detaljit, röyhelöt ja isot koruröykkiöt on hänen yllään nähty. Ja samat Andy McCoylla.

Rock’n’roll on tyyliä täynnä. Ja asennetta.

hrfashionKuva: hanoirocks.com / Ville Akseli

Kiinnostava ja viihdyttävä radio-ohjelma löytyy Yle Areenalta, jossa Mike Monroe kertoo tyylinsä synnystä ja siitä, kuinka äiti ompeli pikkupojalle ensimmäisiä rokkikukon asuja keltaisin röyhelöin, Ozzy Osbornen mallin mukaan.

piletti1
Sitä paitsi. Hanoi Rocks on joukko ammattitaitoisia, kokeneita muusikkoja ja musiikki on rehellistä rokkia. Tänä iltana Tavastialla pääsen ensimmäistä (ja tiettävästi viimeistä) kertaa kuulemaan bändin livenä! En muista milloin viimeksi olisi päivä kulunut näin hitaasti kuin tänään.

Jos ei vieläkään sydän täysin sulanut, niin entäs tästä: Mike Monroe on uusi Kissakaveria ei jätetä -kampanjan kummi. Ylimmän kuvan toinen pörröpää onkin Monroen oma Pikku Neiti, joka on noudettu Turun löytöeläinkodista 6 vuotta sitten. Ja Michael ohjeistaa: ”Kissoja tulee rakastaa, kunnioittaa ja niistä tulee pitää hyvää huolta. Näin kissasta saa ystävän eliniäksi.” Muistakaapa se.