Avainsanat

,

g3

Tässä mekossa voisin lähteä ihan minne vain. Valitsin kuvan inspiraatioksi ensin tuon rannerenkaiden röykkiön vuoksi, mutta tarkemmin ajatellen koko asu on aika lähellä minun täydellistäni. (Guess by Marciano)

t2Mikä väri ja mitkä kukat! Yöpaitaa muistuttava leikkaus ei ole järin pukeva monellekaan vartalolle, mutta helman voisi siirtää paremmin istuvaan leninkiin..? (Tara Jarmon)

t1

Toinen olka paljaana -tyyli ei yleensä herätä, mutta tässä sekin on toteutettu tyylikkäästi. Sitä paitsi kaikki missä on huivi on hyvä juttu :) (Tara Jarmon)
g2Edelleenkään jumpusuit ei ole minusta mikään suuri positiivinen sensaatio, mutta kokonaisuus on eittämättä chic. Riittävä, ei liian suuri, annos oranssia from tip to toe. Pidän! (Guess by Marciano)

g11Sama idea isommalla appelsiiniväriruiskeella. Kelpaa tämäkin! (Guess by Marciano)

Nämä voisivat olla kesätyylini kulmakiviä tulevan kesän kaduille. Kuvat siis kesän 2009 mallistoista: Tara Jarmon (jota myydään muun muassa omassa liikkeessä Ideaparkissa) ja Guess by Marciano (oletteko huomanneet, että Guess on vallannut hiljattain hyviä, näkyviä liiketiloja Helsingissä?)

Mainokset