Avainsanat

,

jalkeen2
Mitä tästä pitäisi ajatella? Paristokäyttöinen mascara, joka tuuheuttaa, taivuttaa ja erottelee melkein itsestään. Voiko moinen keksintö olla oikeasti käyttökelpoinen tuote? Siispä testataan…

ennen2

43 euron hintainen ripsiväri saa olla aika houkutteleva tuote, että sen viitsii ostaa sokkona ihan vain kokeillakseen. Onneksi Lancômen uusi keksintö, Ôscillation Powermascara tuntuu myös käytössä hyvältä: helppo sutia silmiin, pysyy koko päivän, ei varise, lähtee helposti ja hankaamatta pois.

Erikoisuuksia: toffeemainen tuoksu – ja tietenkin se värinä. Vibratoiminto lupaa paljon, ja vaikka kasvot eivät muutu samaksi kuin valmistajan mainoskuvissa, niin ainakin tuote pidentää ja paksuntaa ripsiä.

alkuEnnen…

Koska ripseni ovat normaalitilassa lähes olemattomat, tekee tämä ripsiväri ainakin minuun vaikutuksen. Nyt minulla on oikeasti kunnon räpsyt :)

jalkeen…ja jälkeen. Pieni ero?

Vibratoimintoa on helppo käyttää, nappi on sopivalla kohdalla korkissa. Ilman värinää tuote toimii ihan normaalisti, joten meikata voi silti vaikka tuotteesta loppuisi paristo ennen kuin itse väri…

Hyvää: Tekee isot ripset, kestää koko päivän, helppo puhdistaa
Huonoa: Hinta, liika sutiminen voi aiheuttaa ripsille kärpäsenjalka-efektin


Mainokset