Avainsanat

,

kukkatukkaHiustrendit, kevään hiusmuoti, hiukset 2009. Viikosta toiseen näitä samoja hakusanoja käytetään, kun satunnaiset nettisurffarit klikkaavat itsensä tähän blogiin. Olen tainnut vain kerran kirjoittaa varsinaisesti hiusmuodista – onko aiheesta netissä vain vähän tietoa, vai onko hiustrendeistä kiinnostuneita vai tavattoman paljon…?

Ylemmän kuvan hiukset olisivat minulle aika täydelliset. Ruskeat, eloisat, hehkuvat ja pitkät. Tietenkin myös paksut ja kauniisti laskostetut. Välillä erehtyy miettimään, miksi omat hiukseni eivät koskaan ole tuollaiset…

gagatukka

…kunnes taas muistaa. Schwarzkopfin studiolla kampaaja Anni Pätäri toteutti mallitytöilleen kevään Schwarzkopf-trendejä. Ja näin syntyy tyyli Caravan Glam:

blondeJa Nature’s Divine puolestaan näin:

bruneEli ammattitaitoisen kampaajan käsittelyssä puunaten, tupeeraten, harjaten ja kammaten, erilaisilla kampausnesteillä, hyytelöillä ja vanukkailla höystäen. Lopputulos on tietenkin upea.

Tänään omat hiukseni olivat aika nätisti, omasta mielestäni. Niskassa pienellä poninhännällä joka oli liimattu täyteen hiuslakkaa, sitä joka maksaa ruokamarketissa kolme euroa. Onhan siinä kai sitten vähän eroa… :)

Kuvat 1-2: Schwarzkopf, 3-4: Ilonan omia
Mainokset