Avainsanat

,

m1

Kaunissilmäinen Char haastoi minut matkahaaveisiin. Minne haluaisin matkustaa? Voi ei, niitä on niin paljon… ja matkakuume iskee välittömästi kun vain ajatteleekin.

1. Pyramidit

m2
Egyptissä on nähtävä pyramidit ja Sfinksi. Myös ylellinen sviitti Niilin risteilylaivassa kiinnostaisi…

2. Trans-Siperian juna

m6

Viikon mittaisella junamatkalla näkisi varmasti paljon! Muun muassa matkatoimisto Traveller järjestää näitä junamatkoja, sieltä myös kuva.

3. Gaudín Barcelona

m4
Barcelona on minulla yhtä kuin Antoni Gaudín arkkitehtuuri. Tänne haluan mennä, ja mukaan on otettava hyvät kävelykengät!

Kuvan nappasin Mira Jalomiehen kirjoittaman opaskirjan kannesta. Suomalainen Matkaopas on sitä paitsi erittäin hyvä opassarja, se on tullut testattua monella matkalla… (tähän yritykseen minulla sattuu olemaan menneisyydessä myös työkuvioita – mutta silti, hyviä kirjoja ovat jos tykkää Lonely Planet -tyylisestä käytännön oppaasta reissuilla)

4. Luksussafari

m5

Kuva Botswana Luxury Safaris -sivulta… you get the picture millaista safaritunnelmaa tarkoitan?

5. Gramercy Park Hotel, New York

m3
Suurkaupunki, luksushotellin sviitti, mielenkiintoinen sisustus… New Yorkissa Gramercy Park houkuttelee minua äärettömästi. Se on tyyliltään kaikkea muuta kuin perinteinen rivihotelli, ja asuminen täällä toisi varmasti hohtoa kaupunkilomaan…

Nämä must to go -kohteet eivät ole järinkään off the beaten tracks, mutta välillä kai saa haaveilla tosi luksuksestakin? ;) Aloituskuva on muuten Pietarin läheltä Katariinan palatsista (Tsarskoje selo).

Tämä lähtee nyt Ilonalle, Pupu Lihavistolle, Tunnetilan Ninalle ja Pupulandian Jennille… (vähän narraan ja haastan tällä kertaa vain neljä)

Ja tässä ohjeet seuraajille:

* Valitse 5 paikkaa kuvineen, joissa haluaisit käydä. Voi olla mikä paikka tahansa, vaikkapa jäämeri tai Tokio.
* Jos haluaa, voi vielä kirjoittaa jotain valituista paikoista.
* Lopuksi haasta vielä 5 muuta bloggaajaa tekemään haaste.

Mainokset