Avainsanat

,

1200
Olin ehkä 6-vuotias, kun sain ensimmäiset varvastossuni. Ne olivat punaiset tai ehkä siniset, ja kulutin ne kirjaimellisesti puhki. Elämäni toiset varvastossuni ostin itse kun olin 23-vuotias. En käyttänyt niitä lainkaan.

1201
Yllättäen sain hienot brasilialaiset Havaianas-varvastossut käyttööni ns. lehdistölahjana. Havaianas-varvastossut ovat kieltämättä hyväntuntuiset jalassa ja värikin on kiva, varsinkin kun sen sai itse valita :)

Samalla minulle neuvottiin varvastossujen tuunausidea, jota piti tietenkin kokeilla. Ehkä näitä tossuja tulen jopa käyttämään kesäkadulla?

1202

Pitkät kangassuikaleet voi kietoa säären ympäri vaikka polveen asti. Koska en ajatellut järkevästi, en ottanut niistä kuvaa jalassa…

Jos ja kun tossut reissuissa rähjääntyvät, ne voi pestä pyykkikoneessa. Ja tuunaus oli helppoa, työhön kuluu kymmenen minuuttia: trikookankaasta leikattu kangassoiro solmitaan yksinkertaisella solmulla sandaalin keskikohtaan ja aletaan kieputtaa. Reunoihin tehdään myös solmu, jotta kangas pysyy paikoillaan. Satiinirusetti ommellaan kiinni kankaaseen ohuella siimalla.

Ja lopputulos onkin tyttömäisen söötti <3

Mainokset