Avainsanat

, ,

v1

Tätä design-ihastusta olen ajatellut maaliskuusta lähtien. Vivienne Tam -minikannettava on vienyt sydämeni, pakko se on jo myöntää. Valitettavasti se ei ole minun, ei ainakaan vielä.

v2

HP:n miniläppäri muotisuunnittelija Vivienne Tamin pionikuosilla on se teknologinen vimpain, jonka tunnen tarvitsevani seuraavaksi. (Siis tunnen tarvitsevani; kuka tarvitsi käsilaukkuun mahtuvaa tietokonetta oikeasti, ennen kuin sellaisia alettiin mainostaa?)

Tästä verkkokaupasta muuten löytyy Vivenne Tamin ready-to-wear-sifonkimekko, jossa on sama printti kuin kannettavassa! Naamioi läppärisi leninkiin…

punaista

…mutta ihan perusvaatteiden kanssa tämä kaunotar olisi omiaan. Kannettavan suojaksi mukana tuleva satiinipussi on kuin käsilaukku.

Ja mistä kaikki alkoi? Sain aiemmin keväällä testata tätä kaunokaista. Kone on juuri niin kaunis kuin kuvissa, ehkäpä vielä kauniimpi. Sisältö tuntuu olevan ihan toimiva peruskone – eli sellainen kirjoittamiseen ja sähköpostien lukuun sopiva minikone kuin vastaavilta voi odottaa. Ei varmasti paras vaihtoehto päivittäiseen aktiivikäyttöön, mutta matkakäyttöön hyvä (ja kaunis, joko se tuli mainittua?)

v3

Ilona testasi…

Hyvää: kevyt (1,1 kg), pieni (16,7 cm x 26,2 cm), hyvä näppäimistö, XP Home -käyttis, langaton netti, ja EDIT: iso näyttö (10,1 tuumaa) sekä jämäkkä runko

Huonoa: ei cd-asemaa (minikannettavissa ei yleensä), satiinipussissa ei pehmusteita koneen suojana, pinta tuntuu oikein keräävän sormenjälkiä, hinta (noin 500 euroa siitä, että arvelee tarvitsevansa minikannettavaa…)

Mainokset