Avainsanat

,

2907

Oletteko jo käyneet Korjaamolla? Urbaani, helsinkiläinen ja silti viihtyisä, voisin kuvailla paikkaa jossa on baaria, kahvilaa, näyttelyä, museota, klubeja, designkauppaa, muotinäytöksiä, teatteria ja vaikka mitä.

Tänään minä keskityin syömiseen, sillä Korjaamo Cafén salaattilounas on hyvä ja monipuolinen. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka painavan salaattiannoksen olet lautaselle valikoinut.

Tällä erää jäin kaipaamaan juustoja sekä ehkä hivenen ystävällisempää asiakaspalvelua, mutta edellisellä kerralla niitä molempia oli tarjolla yltäkyllin.

29072

Blogikuvat unohtuvat, kun tullaan syömään. Siispä ikuistin tyhjiä lautasia ja teekupposen. Ruoan jälkeen ihailin Eero Aarnion omenanvihreää Poni-istuinta ja kävin ystävän kanssa Korjaamo Shop -kaupassa. Sieltä löytyi niitä kaipaamiani mustavalko-postikortteja, kauniita koruja ja kiinnostavia kirjoja.

29073
Korjaamon lähellä on muuten myös useita kirpputoreja ja, joilla kannattaa käydä vaikka samalla ruokatunnilla. Manskun laidalla ovat myös uuteen osoitteeseen muuttanut Mekkomania sekä Mereija, joka myy oman tuotemerkkinsä lisäksi esimerkiksi Globe Hopen, Eija Väyrysen, Mirkan, Ajastaikan ja Kiss Kissin tuotteita.

Ehkä olisi aika tehdä retki Töölöön?