Avainsanat

16081
Syksynpunainen: puolukkaa, pihlajanmarjaa, hiven vadelmaa. Sain syntymäpäivälahjaksi upean punaisena hehkuvan Snö of Sweden -rannekorun, joka sopii syksyyn kuin unelma. Kiitos kauniista korusta!

16082

Yhdistelen aina mielessäni asioita, jotka ovat samaa väriä. Rannekorun ja maljakossa kukoistavien ruusujen lisäksi samaa punaista on LÓréalin Telescopic Explosion Mascarassa, jota parhaillaan testailen… Hullunkurinen pallosiili-harja on juttu, jota en voinut jättää kokeilematta :)

16083

Jos maskaran levittäminen tällä pörhelöllä onkin vähän hankalaa, niin ainakin tästä tulee hyvälle tuulelle. Harja on hilpeä pikku otus, joka osuu yhtä helposti verkkokalvolle, luomelle kuin itse ripsiinkin. Mutta vika voi toki olla käyttäjässäkin…

16084Penélope Cruz on tämän maskaran keulakuva, ja pakko on myöntää ettei minun ripsistäni ihan samanlaisia saanut. Kuvassa olen levitellyt ripsiväriä jo kaksi kerrosta.

Plussaa kuitenkin hauskasta palloharjasta, jollainen nähtiin aiemmin jo Givenchyn Phenonomen’Eyes -ripsivärissä. Sitä en raaskinut ostaa kokeiltavaksi, vaikka uteliaana sitä kaupassa katselinkin.

Plussaa: Hilpeä muotoilu
Miinusta: Vaatii harjoittelua olla sottaamatta silmiä

Mainokset