Avainsanat

,

schwa1

40s Romance. Schwarzkopf Professional esitteli neljä uutta hiustrendiä tulevaan talveen. 40s Romance on niistä ensimmäinen: kaunis glamourtyyli, joka ulottuu hiuksista vaikka kengänkärkiin asti. Romanttista, naisellista, ihanaa.

Kuulin, että tällaiset kiharat voi nyt saada entistä hellävaraisemmalla permanentilla: kiharat kestävät hiuksissa muutamasta viikosta kolmeen kuukauteen, eli koko hiuksen rakenne ei pilkota osiin kuten normi-permanentissa. Tällä tekniikalla hiukset saadaan myös näyttämään tuolta kuten kuvassa. Jos taas kaipaa sitä Bon Jovi -kiharaa, niin vanhat keinot toimivat niihin :)

schwa2

Eighties Luxe. Dallas ja Dynastia! Isot kasarihiuksetkin ovat taas muotia. Nimenomaan se ylellinen, satiinia ja samettia suosiva 80-luku. Myös hiuksissa.

schwa3

Sama 80-luvun henki näkyy nyt myös vaatteissa; jos lampaanlapahihat ja suuret olkatoppaukset kiehtovat, niitä löytyy syksyn mittaan kaupoista yllättävän helposti.

schwa4

Out Of Shape. Kolmas trendi koostuu synteettisistä väreistä, taiteellisista leikkauksista ja unisex-hengestä. Myös irokeesileikkaus voi olla pop: sivulta siili, päältä kiiltävä ja veistoksellinen. Tämä punainen sähäkkyys tuo minulle mieleen Tilda Swintonin…

schwa6

The Dark Amazons. Neljäs teema on Schwarzkopfin versio tyylisoturista. Tunnelmaan pääset tyylinluojien mukaan myös tiukoilla nahkavaatteilla ja reisisaappailla (joita muuten näkyi monen muotitalon näytöksissä!) – tyyli on kaiken kaikkiaan kuin Mad Maxista.

schwa7

1980-luku tuntuu olevan läsnä kaikissa trendeissä. (Kuka ehti toivoa 80-lukua näin pian takaisin..?) Ja Sebastian näyttää kulkevan joltisenkin samoilla linjoilla, vai mitä tuumaatte näistä Flashdance-henkisistä kampauksista?

seb1

What a Feeling! :)

seb2

Kuvat: Schwarzkopf Professional ja Sebastian