Avainsanat

, ,

2408

Mitä värejä! Jos ei illan päätähti olisi saanut yleisöä huokumaan innosta, olisi sen vähintään tehnyt Huvilateltan väri-ilotulitus eilen illalla. Maija Vilkkumaan juhlakonsertti Huvilateltassa oli hieno – ja kuvauksellinen!

24082
Kiitokset siis myös valaistusmestarille, tätä oli kaunista katsoa. (Joskin konsertti itsessään oli se illan suurin elämys, tietenkin.)

24083
Huvilatelttaan myydään muistaakseni se 1200 lippua, joten tunnelmakin nousi nopeasti. Vaikka loppumetreille saakka yleisö istui tanakasti penkeissään, kuten kuvasta näkyy.

240845
Myös Maijan lyhyt, ruffles-koristeinen mekko oli vallan kaunis. Puhumattakaan nyt Hunajamelonien glitter-asuista! Hyvää kuvaa asusta oli kuitenkin haasteellista saada filmille, artisti kun ei kovin monta hetkeä pysynyt paikallaan. Mielessäni pyöri jo vaihtoehtoja, millaiseen mekkoon voisin itse ommella vastaavan koristepörhelön…

Huvilateltan tulevia konsertteja ovat vielä muun muassa Scandinavian Music Group ja The Five Corners Quintet. Jos et ole saanut lippua tapahtumiin, kauniilla säällä myös iltapiknik Tokoinrannan puistossa ajaa asian: musiikki kun ei jää sinne teltan seinien sisäpuolelle! Juhlaviikkoja ja muita syksyn tapahtumia kertasin jo aiemmin täällä, klik.

Mainokset