Avainsanat

,

2809_1

Nathalie Rykiel (Kuva: Matthieu Salving)

Vielä ei olla nähty edes Jimmy Choo -kenkiä Hennesin hyllyssä (ja tuskin nähdäänkään, luulen että ne myydään heti pois), kun uutta herkkua on jo luvassa: Sonia Rykiel on H&M:n yhteistyösuunnittelija kaudelle 2009/2010!

Sonia Rykielin uusi aluevaltaus ovat alusalut, joita tulee valikoituihin H&M-myymälöihin myyntiin 5.12.2009. Helmikuussa kauppoihin on tulossa nuorten tyttöjen neulemallisto.

Kuvia ei vielä lehdistölle ole vilautettu, mutta ainakin Sonia Rykielin ready-to-wear-syysmallistossa nähdään kanervaa, murrettua oranssia, samettia, strasseja ja lurexneuletta… Mielenkiintoni kasvaa, sillä H&M:n puolelta luvataan:

”Olemme luoneet täysin nykyaikaisen, uuden alusasutyylin…”

Mitähän se voisi siis olla? Sonia Rykielin toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja Nathalie Rykiel puolestaan maalailee:

”Sonia Rykielille on tunnusomaista ottaa huomioon kaikki naiset, sillä muodissa on kyse tietystä hengestä eikä niinkään käytettävissä olevista varoista. Tämä yhteistyö sopii siis erittäin hyvin periaatteisiimme. Sonia Rykiel pour H&M -alusasumallisto on ihanteellinen tapa tarjota olennaisinta Rykiel-tyyliä suurelle määrälle naisia kaikkialla maailmassa, ja se on lisäksi kaunis päätös vuodelle.”

Mainokset