Avainsanat

,

1210

Ulkona sataa, vihmoo, tulee rakeita ja vähän lunta. Eikä yhtään haittaa lähteä kaupungille hoitamaan asioita, ja vielä illalla tanssitunnille. Päin vastoin, hymyilyttää koko ajan. Syy? On niin ihanat kengät <3

12102

Tänään uusiin kenkiin on muuten rakastunut myös Salka. Buttermilk Bisquits puolestaan kirjoitti tänään huomioita kenkien hamstraamisesta. Ja RagDoll esitteli hienoja Amerikan-tuliaisia, kenkiä tietenkin :)

Entä minä? Opettelen kävelemään syksyn uusilla kumisaappaillani, Melissoilla. Ne tuntuvat jalassa kumisaappaan ja korkokengän hybridiltä – kirjaimellisesti. Istuvuus ei ole paras mahdollinen, mutta jalat pysyvät kuivana ja kenkien nukkapinta ei pahastu sateesta eikä edes eteen osuvasta lätäköstä.

Moni on kysellyt, ovatko Melissat myös kumisaappaiden tavoin yhtä hiostavat jalassa. Toinen pikku haaste on kenkien jäykkyys, minkä vuoksi nilkkurit vähän hankaavat varpaita. Minä ratkaisin molemmat ongelmat käyttämällä paksuja urheilusukkia: ne pitävät jalat kuivana ja toimivat pehmusteena kovaa kenkää vasten. Toimii hyvin :)

12103

Tänään mentiin modernisti farkkuleggareilla, mutta yhtä hyvin nämä kengät sopivat fifties-tyylisesti hameen kanssa. Tuskinpa ennen olen odottanut huonoa säätä että saisi laittaa korkkarit jalkaan. Aika ihanaa ;)

Takki: Etcetera
Farkkuleggarit: Pieces
Kengät: Melissa Ashanti
Lakki: Vila
Käsineet: Spl
Huivi: Ostopaikka unohduksissa, vuosi taisi olla 2004