Avainsanat

,

Joulun hittituote kosmetiikkamarkkinoilla taitaa olla ripsiseerumi. Silmäripsiä ravitseva, hoitava ja kasvattava neste taikoo silmäripsiin samanlaista säihkettä kuin mainoskuvassa – jos lupauksiin on luottaminen.


Olen saanut testattavakseni nyt kolme eri ihmeainetta, joilla minunkin räpsyistäni voi saada upeat. Kaksi niistä on jo päivittäisessä tehotestissä.

Ja kyllä, jotain taikaa näissä on. Tosin en ole varma kumpi näistä saa ripseni pidemmiksi: Maybellinen Pulse Perfection -maskara vai Beauty Societyn Enormous Lash Eyelach Enhancing Serum (huh mikä nimi!)


Seerumi on upean näköisessä tuubissa, on helppo levittää kahdesti päivässä ja maksaa huimat 100 euroa. Sen vaikutukset näkyvät varmuudella vasta 4 viikon päästä. Viikon käytön jälkeen kuvittelen, että ainakin alaripseni ovat reipastuneet entisestä…


Maybellinen värisevä maskara Pulse Perfection tuntuu ainakin toimivan. Edellinen vibramaskarani oli Lancômen Ôscillation Powermascara, ja pidin tuotteesta paljon kuten testiraporttini taannoin kertoi.

Tämä Maybellinen markettiversio on reilusti edullisempi, mutta päivittäisessä käytössä tuntuu olevan ihan yhtä hyvä. Tehotippoja tuotteessa ei taida olla, mutta pituutta tälläkin saa lisää. Tykkään!


Kolmantena vielä tämä kuninkaansininen tehopakkaus, L’Oreálin Renewal Lash Serum. Se odottaa vielä koekäyttöään. Tarkempaa vertailua tästä sekä purppuraiseen pakkaukseen kääristystä Enormous Lashista luvassa siis tammikuun tietämillä :)

L’Oréal Pulse Perfection -vibramaskara testissä:
Hyvää – hinta (15,90 €), reipas värinä, hyvin levittyvä väri
Huonoa – pakkauksen läpinäkyvä paristo-osa syö tyylikkyyspisteitä

Mainokset