Avainsanat

Jos Hylättyjen vaimojen kerho (The First Wives Club) oli mielestäsi liiaksi jenkkikomediaa ja Hiljaiset sillat (The Bridges of Madison county) taas liian nyyhky, tämä voisi kolahtaa. Samantyyppisiä ihmissuhdekiemuroita kun voi siirtää valkokankaalle niin monin eri tavoin.

Pientä säätöä (It’s Complicated) käsittelee klassista teemaa: eronnut nainen, ex-miehellä uusi (tietenkin nuori ja kaunis) vaimo, aikuiset lapset muuttavat pesästä, koti jää tyhjilleen… ja sitten alkaa tapahtua enemmän kuin viiteen vuoteen yhteensä.

Meryl Streep on usein elokuvan takuu: leffa ei voi olla kovin huono, eihän? Tämäkin toimii, Streep on tuttu mainio ”itsensä”. Miehet tosin ovat liioitellun stereotyyppisiä ja lapset naiiveja.

Mutta Streepistä riittääkin sitten moneksi! Moderni aikuinen nainen, joka chattailee netissä nettikameran kautta, pyörittää menestyvää yritystä hymyssä suin, viettää tyttöjen iltoja ja tietenkin käy psykiatrilla säännöllisesti. Jutut pakottavat hymyilemään useasti, ja naurattaakin… ainakin naisihmistä :)

Pientä säätöä on tänään ensi-illassa, 25.12.2009.

Mainokset