Avainsanat

,

Paras tapa saada kaunis ja tasainen rusketus minun ihooni on käydä sprayrusketuksessa. Talvenvalkoinen ihoni päivettyy kesälläkin vain aavistuksen verran, ja kuukausi Thaimaassa tuottaa lähinnä vain epäuskoisia hymähtelyjä: ”Ethän sinä ole edes ruskettunut.”

Spray/suihku/ruiskurusketuksen paras tulos näkyy seuraavana päivänä. Koska olin sunnuntaina esiintymässä sambakouluni kevätshow’ssa, kävin hakemassa värin pintaan lauantaina. Ja pakko se on taas myöntää: kyllä rusketus pukee suomalaistakin ihoa.

Pusero – ostettu keväällä 2003, en muista mistä
Hame – Nanso Lempivaate
Kengät – Tamaris
Laukku – Global Accessories
Kaulakorut – äidin vanha & Ibero
Rannerengas – Spiritstore
Korvakorut – saatu lahjaksi

Clip in -hiustenpidennykset – Hairtrade

Homma toimii näin: käy suihkussa ennen rusketusta, älä laita kosteusvoidetta/deodoranttia/hajuvesiä/meikkiä. Käy ensin solariumissa, jos haluat maksimoida hyvän lopputuloksen ja värin tasaisuuden. Valitse mieleisesi värisävy. Osaava henkilökunnan edustaja suihkii värin ihollesi. Anna ihon kuivahtaa muutama minuutti, pue tummat vaatteet äläkä käy suihkussa enää saman päivän aikana.

Tällä kertaa valitsin tummimman sävyn mitä tarjolla oli (Brazilian). Lopputulos riippuu myös omasta ihosta, mutta minulle tuo brassiväri ei näytä oleva yhtään liian tumma.

Plussaa: Hyvä väri, helppous, nopeus (koko proseduuri kestää noin 15 min). Onnistuu vaikka ruokatunnilla.

Miinusta: Kuluu viikossa pois, eikä aina täysin tasaisesti. Pihille ihmiselle hinta voi tuntua isolta (Sun Studiossa Kalevankadulla 29 euroa). Väriä tarttuu hieman myös lakanoihin – eli pyykkiä tiedossa.

Mainokset